Werkwijze en kosten

Het klikt!

Voor een goed resultaat is het belangrijk dat er een wederzijdse klik is. Daarom nodig ik je graag uit voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat we beiden kunnen ontdekken of die klik er is. Daarbij wil ik graag weten wat jij wilt bereiken met coaching en ik vertel je hoe het coachingstraject er uit kan zien.

Coachen volgens een duidelijke structuur

Een coachtraject is altijd maatwerk en verloopt volgens een duidelijke structuur. Op basis van jouw coachvraag stel ik jou een traject en een structuur voor. Ook maken we afspraken over de lokatie en de (tussentijdse) evaluatiemomenten in het traject.

Ondersteunende testen

Om helderheid te krijgen over bepaalde onderdelen, maak ik bij een coachingstraject gebruik van verschillende testen. Denk bijvoorbeeld aan een Talenten Motivatie Assessment, een capaciteiten- of intelligentietest of een beroepeninteressetest.

Tarieven particulieren

Omdat ieder coachtraject maatwerk is kan ik na het kennismakingsgesprek een gerichte prijsopgave doen. Voor particulieren hanteer ik tarieven inclusief btw. 

Vergoeding

Kosten voor coaching worden soms vergoed via de aanvullende verzekering van je ziektekostenverzekeraar. Ook blijken werkgevers vaak bereid om bij te dragen in de kosten van coaching. Het is de moeite waard om dit te onderzoeken. Wanneer je het (loopbaan) coachtraject zelf betaalt, is dit onder voorwaarden aftrekbaar van je aangifte inkomstenbelasting. Meer informatie vind je op de website van de Belastingdienst.

 

Professionele website door G-design 2010