Over Tineke Vasbinder

V!A is Tineke Vasbinder. Na ruim 15 jaar gewerkt te hebben in ondersteunende, leidinggevende en adviserende functies, was het begin 2010 voor mij tijd om een nieuwe weg in te slaan. Tijdens het werken in verschillende organisaties en branches ontdekte ik dat de combinatie van mensen en werk mij steeds enorm inspireerde. Die combinatie is waar het om draait bij V!A.

Interesse in mens en organisatie

Ik heb het geluk dat ik al veel ervaring heb mogen opdoen met zowel die menskant als de organisatiekant. Ik vind het boeiend om met mensen op zoek te gaan naar wat hen drijft, waar hun talenten liggen en hoe deze het beste tot hun recht komen. En ik help ondernemers en organisaties graag om hun P&O-beleid optimaal vorm te geven. Het geeft mij veel voldoening als zij daarmee het aanwezige talent zo goed mogelijk kunnen inzetten en hun doelstellingen kunnen realiseren.

Verbindingen leggen

Ik leg graag de verbinding tussen de mens en zijn bestemming. Of de verbinding tussen de organisatie en haar doelstelling. Om die verbinding te maken, ga ik samen met ze op weg. Er zijn vaak meerdere wegen die naar Rome leiden. Soms tref je obstakels aan of valkuilen in de weg. Of kom je op een kruispunt en weet je niet welke weg te kiezen. Uit ervaring weet ik dat het soms goed is om even stil te staan, om van daaruit weer in beweging te komen op weg naar je doel of bestemming. En de weg die je gaat, doet ertoe !

V!A helpt mensen en organisaties op weg

De weg is misschien wel voor mij het doel. Vandaar dat ik dit in mijn bedrijfsnaam wilde verwoorden. Vanwege mijn passie voor Italië, wilde ik ook graag iets Italiaans in de naam terug laten komen. Zo is VIA ontstaan. VIA is het Italiaanse woord voor weg. Mijn persoonlijke missie is mensen en organisaties op weg helpen richting hun bestemming of doel, op een manier die ertoe doet !

Professionele website door G-design 2010