Referenties Coaching

 "Ik heb Tineke leren kennen als een doortastende vrouw met veel kennis van zaken. Doordat ze gestructueerd werkt en goed communiceert is ze succesvol in het behalen van doelstellingen. Belangrijk is natuurlijk dat ze een prettig persoon is. De ' klik' was er en het resultaat ook!" Eric, 42 jaar, over loopbaancoaching via VIA.

"Afgelopen jaar heb ik bij Tineke een coachingtraject gevolgd. Ik heb persoonlijk veel gehad aan dit traject. Op een prettige maar toch soms confronterende manier heeft Tineke mij een spiegel voorgehouden. Ik heb dit als zeer verhelderend ervaren. Vervolgens heeft Tineke mij de nodige tools aangereikt waardoor ik mij persoonlijk verder heb weten te ontwikkelen. Ik heb Tineke leren kennen als een kundig coach met een goed luisterend oor."  Jan-Willem, 30 jaar, over individuele coaching via VIA.

"Na tevergeefs zoeken naar een nieuwe baan, kwam ik in contact met Tineke. Ze hielp me uit te vinden wie ik ben, wat mijn kwaliteiten zijn en waar mijn behoeften liggen. Ik werd door haar uitgedaagd kritisch naar mezelf te kijken en heb hierdoor nieuwe inzichten gekregen in mijn persoonlijkheid. Daarnaast heeft Tineke mij vakkundig ondersteund met werkgerelateerde zaken die plotseling ontstonden. Haar coaching heeft geresulteerd in een vernieuwd zelfbeeld en drie succesvolle sollicitatieprocedures. Tineke heeft een zeer professionele aanpak en zij weet een goede en vertrouwelijke sfeer te creeren. Zij houdt een duidelijke structuur aan waarbij ze steeds goed heeft ingespeeld op mijn behoeften. Het was voor mij een motiverend en effectief traject."  Pieter, 34 jaar, over een outplacementtraject via VIA.

 

Professionele website door G-design 2010