Referenties Training

"Deze training heeft bijgedragen aan het vergroten van mijn zelfbewustzijn." "Ik heb in een prettige, ongedwongen sfeer mijn collega's beter leren kennen en handvatten gekregen om de communicatie binnen ons team te verbeteren" "Onder goede begeleiding veel geleerd en geoefend, vooral het onderdeel met het Kwaliteitenspel vond ik erg leuk." "Ik heb op sommige dingen en mensen een andere kijk gekregen vandaag, verrassend en heel goed voor ons team." Medewerkers Markt en Delicatessengroothandel over een training feedback via VIA.

"Een leerzame dag, het is absoluut nodig dit regelmatig te doen wanneer je goed wilt samenwerken." " Ik ben nu beter in staat om goed te communiceren, ik heb meer begrip voor anderen en heb technieken aangereikt gekregen waar ik niet alleen op mijn werk veel profijt van zal hebben." " Deze dag zorgt voor een nog sterker team, leuke combinatie van een leerzame en informatieve ochtend en een actieve en ook leerzame buitenactiviteit in de middag." "Leerzame dag in een goede sfeer, hier hebben we wat aan!" " De begeleiding was erg goed, mensen voelen zich snel op hun gemak bij jou en zijn daardoor open en eerlijk." Medewerkers Tandartsenpraktijk over een training/teamdag via VIA.

"Tineke heeft bij ons een aantal trainingen voor het team verzorgd. Dit heeft zij met succes gedaan. De motivatie en inzet van het team is daardoor verbeterd. Het heeft onze verwachtingen overtroffen." Paul van Seuren, tandarts en mede-eigenaar van Tandartsenpraktijk Vrijheid, over trainingen via VIA. 

"Tineke heeft voor onze praktijk een aantal keer een training verzorgd. Dit heeft ons als team naast het plezier ook goede leermomenten opgeleverd. Zo blijven wij met plezier onze praktijk managen." Annemieke van Seuren - Voortman, tandarts en mede-eigenaar van Tandartsenpraktijk Vrijheid, over trainingen via VIA.

Professionele website door G-design 2010