Referenties P&O-advies

"Tineke heeft voor ons als P&O-adviseur a.i. een klus voor ons geklaard tijdens een grote reorganisatie. Zij heeft op zelfstandige, deskundige en doelgerichte wijze de meest lastige cases tot een goed resultaat gebracht. Daarin heeft Tineke de juiste balans gevonden tussen zakelijkheid en empathie met medewerkers die persoonlijk getroffen werden door de reorganisatie. Als opdrachtgever en directeur waardeer ik bovenal dat Tineke steeds door de juiste vragen te stellen de behoefte en het belang van de organisatie helder wist te krijgen. Als mens is Tineke spontaan en prettig om mee te werken."

Maarten Verboom, directeur/bestuurder Dedicon, over de interim-ondersteuning door VIA.

"Doordat wij als bedijf dermate groot zijn gegroeid moeten wij ons, naast onze tandheelkundige werkzaamheden, ook bezighouden met diverse management taken. Omdat wij daar niet de benodigde skills en tools voor hebben, hebben wij destijds de hulp van Tineke VAsbinder ingeroepen. Zij heeft een grote expertise op dit gebied en staat ons ten allen tijde bij wanneer wij met vragen of problemen m.b.t . personeelsvraagstukken zitten. Zij denkt met ons mee in het belang van alle partijen. Hierdoor kunnen wij ons bezighouden met ons werkelijke vak. Het contact is persoonlijk en Tineke is zeer punctueel en accuraat. Tevens heeft zij voor ons bedrijf een aantal keer een teambuildingdag georganiseerd. Dit heeft ons als team naast het plezier ook goede leermomenten opgeleverd. Zo blijven wij met plezier onze praktijk managen." 

Annemieke van Seuren - Voortman, tandarts en mede-eigenaar van Tandartsenpraktijk Vrijheid, over het P&O-abonnement van VIA.

Professionele website door G-design 2010