Individuele Coaching

Zit u lekker in uw vel en in uw werk? En uw medewerkers? Of merkt u bij uzelf of bij een medewerker dat de energie en motivatie steeds minder worden. Wilt u of een van uw medewerkers bepaalde competenties of gedrag ontwikkelen?

Succesvol veranderen via individuele coaching

Individuele coaching is vaak gericht op het ontwikkelen van bepaalde competenties of gedrag. Maar ook de loopbaan kan centraal staan bij een coachingstraject. Bijvoorbeeld omdat een medewerker niet goed functioneert of als u om andere redenen afscheid moet nemen van een medewerker. In alle gevallen is de werkwijze van V!A gericht op bewustwording, groei en verandering. Daarbij begeleidt V!A intensief, maar de eigen verantwoordelijkheid van de coachee staat voorop. V!A maakt gebruik van diverse instrumenten, methodieken en oefeningen om de coachee tot meer zelfinzicht te brengen. V!A is gecertificeerd om te werken met een Talenten Motivatie Assessment, een capaciteitentest of een beroepeninteressetest.

Coachen volgens een duidelijke structuur

Een coachingstraject verloopt volgens een duidelijke structuur. Op basis van de coachvraag wordt een traject op maat opgesteld en wordt de structuur vastgesteld. Ook worden afspraken gemaakt over de (tussentijdse) evaluatiemomenten in het traject.

Wilt u weten hoe anderen de coaching van V!A hebben ervaren? Lees de referenties. 

Professionele website door G-design 2010