Coaching via V!A

Zijn uw medewerkers gemotiveerd en stralen zij dit uit? Bent u tevreden over uw medewerkers en de manier waarop zij samenwerken of zijn er veel conflicten? Ervaart u knelpunten in het functioneren van een bepaalde medewerker of een team? Of hebben uw medewerkers moeite met de balans tussen werk en privé-leven?

Goede medewerkers maken het verschil

Om als organisatie succesvol te blijven in een snel veranderende maatschappij en economie heeft u gemotiveerd, vaardig en flexibel personeel nodig. Elke organisatie is zo goed als de mensen die er werken. Daarom is het belangrijk hen te behouden. Toch is dat soms lastig. Medewerkers kunnen vragen hebben over hun ontwikkeling, er kunnen functioneringsproblemen ontstaan en soms is het zelfs noodzakelijk om afscheid van elkaar te nemen. Bij zulke dilemma’s werkt coaching vaak het best en het snelst. Onafhankelijke, resultaatgerichte begeleiding kan patronen doorbreken en/of het perspectief veranderen.

Verandering coachen

Elke coachvraag draait om verandering. Die verandering kan voor een deel aangebracht worden in de omgeving of in de situatie van de medewerker of het team. Een ander deel zit in de manier waarop de medewerker of het team zelf met de dingen omgaat. Dat kan verandering van denken vragen, maar ook van gedrag. 

V!A coacht uw medewerkers graag, individueel of als team. Lees de referenties hoe anderen de coaching van V!A hebben ervaren.

Professionele website door G-design 2010