P&O-abonnement

Regelt u uw P&O zaken zelf en kost dat te veel tijd? Heeft u geen of onvoldoende P&O-kennis in uw organisatie? Wilt u of kunt u geen P&O-functionaris in dienst nemen, maar wilt u uw P&O-zaken wel goed geregeld hebben?

Structurele ondersteuning met het P&O-abonnement van V!A

Het P&O-abonnement van V!A biedt uw organisatie structurele ondersteuning. Precies op die P&O-onderdelen waar dat nodig is. Weet u niet precies welke onderdelen dit zijn? Een P&O-nulmeting geeft hier duidelijkheid over. Als u besluit een P&O-abonnement af te nemen, maken we gezamenlijk een P&O-jaarplan met daarin alle gewenste acties. Om uw organisatie goed te ondersteunen, biedt V!A het P&O-abonnement aan voor minimaal 6 uur per maand.

Uw eigen P&O-adviseur flexibel beschikbaar

Met het P&O-abonnement beschikt u over uw eigen P&O-adviseur voor een vast aantal uren per week of per maand, tegen een op uw organisatie afgestemd tarief. Het abonnement is op elk moment flexibel uit te breiden. Doordat V!A samenwerkt in een netwerk van P&O-professionals kan zij snel schakelen bij intensieve of spoedopdrachten. En er is altijd een professionele achterwacht.

Kennis van uw branche

V!A is gewend te werken voor meerdere opdrachtgevers in diverse branches en heeft gedegen kennis van het arbeidsrecht, P&O-instrumenten en admininstratieve processen. Zij houdt deze kennis op peil door het volgen van opleidingen, seminars, vakbladen en intervisie- en netwerkbijeenkomsten. Als u een P&O-abonnement afsluit, zal V!A zich verdiepen in de specifieke regelingen die vanuit uw CAO of branchevereniging van toepassing zijn. Zo heeft u altijd advies op maat.

Referenties van ondernemers met een P&O-abonnement.

Professionele website door G-design 2010